Tiedotteet 2017-05-18T15:39:32+00:00

Tule meille töihin!

Haemme uusia tekijöitä korjaamollemme. Katso tiedot alta ja hae heti, sillä paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja, Suomen Kuljetuslaite Oy, Vantaa

Haemme ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa raskaankaluston ajoneuvojen ja lisälaitteiden korjaustöihin sekä päällirakennetöiden varusteluun.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn monimerkkikorjaamossa sekä vakituisen työpaikan nykyaikaisessa raskaankaluston korjaamossa. Toivomme sinulta hyvää asennetta ja motivaatiota työn tekemiseen, muutaman vuoden työkokemusta raskaankaluston kuormankäsittelylaitteiden korjaus- ja asennustöistä sekä halua kehittyä työssäsi. Suomenkielen taito on välttämätön työssä onnistumisessa. C-ajokortti, hitsaustaito, hydrauliikan-, ajoneuvosähkön- sekä pneumatiikantaidot ja kokemus raskaankaluston korjaustöistä katsotaan eduksi.

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike. Kuulumme Koivunen-konserniin ja olemme osa kansainvälistä raskaankaluston Top Truck- korjaamoketjua. Toimipaikkamme on Vantaalla Hakkilassa.

Työhakemus palkka toiveineen sähköpostilla jarmo.piekainen@suomenkuljetuslaite.fi 25.03.2018 mennessä. Työpaikka voidaan täyttää heti kun sopiva tekijä löytyy. Sähköpostiin otsikkoon “Työpaikkahakemus Hydrauliikka-asentaja”.

Päällirakentaja, hitsaaja, Suomen Kuljetuslaite Oy, Vantaa

Haemme hitsaustaitoista metallimiestä päällirakentajaksi raskaankaluston ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden asennustöihin ja varusteluun.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn PM-nostureiden ja Hyva-lift koukkulaitteiden parissa sekä vakituisen työpaikan nykyaikaisessa raskaankaluston korjaamossa. Toivomme sinulta hyvää asennetta ja motivaatiota työn tekemiseen, muutaman vuoden työkokemusta raskaankaluston parista ja halua kehittyä työssäsi päällirakentajana. Suomenkielen taito on välttämätön työssä onnistumisessa. C-ajokortti, kokemus ajoneuvojen päälirakennetöistä, hyrdauliikasta ja raskaankaluston korjaustöistä katsotaan eduksi.

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike. Kuulumme Koivunen-konserniin ja olemme osa kansainvälistä raskaankaluston Top Truck- korjaamoketjua. Toimipaikkamme on Vantaalla Hakkilassa.

Työhakemus palkkatoiveineen sähköpostilla jarmo.piekainen@suomenkuljetuslaite.fi. 25.3.2018 mennessä. Työpaikka voidaan täyttää myös aikaisemmin sopivan henkilön löydyttyä. Sähköpostiin otsikkoon “Työpaikkahakemus Päällirakentaja”.

Autosähköasentaja, Suomen Kuljetuslaite Oy, Vantaa

Haemme ammattitaitoista sähköasentajaa raskaankaluston ajoneuvojen sähkökorjaustöihin ja varusteluun.

Toivomme sinulta hyvää asennetta ja motivaatiota työn tekemiseen, muutaman vuoden työkokemusta raskaankaluston parista ja halua kehittyä työssäsi. Suomenkielen taito on välttämätön työssä onnistumisessa. C-ajokortti, kokemus ajoneuvojen varustelusta, lämmittimistä, kylmälaite- ja raskaankaluston korjaustöistä katsotaan eduksi.

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike. Kuulumme Koivunen-konserniin ja olemme osa kansainvälistä raskaankaluston Top Truck- korjaamoketjua. Toimipaikkamme on Vantaalla Hakkilassa.

Työhakemus palkka toiveineen sähköpostilla jarmo.piekainen@suomenkuljetuslaite.fi 25.3. mennessä. Työpaikka voidaan täyttää myös aikaisemmin sopivan henkilön löydyttyä. Sähköpostiin otsikkoon “Työpaikkahakemus Sähköasentaja”.

Loppuvuoden aukioloajat

Varaosamyynti on suljettu lauantait 23.12 ja 30.12 (samoin Loppiainen 6.1)
Muilta osin kauppa auki normaalisti
Korjaamo ma-pe 7.30-16
Varaosamyynti ma-pe 7.30-17.00
Lauantaisin olemme auki 9-14 (jatkuu 13.1.18)

Tervetuloa jouluglögeille!

Tervetuloa perinteiselle Joulukahville ja Glögille torstaina 21.12.2017 klo 10 eteenpäin. Myymälässä ajankohtaisia tarjouksia sekä uutuuksia.

Huomioithan myös loppuvuoden poikkeukset aukioloaikoihin:
Myymälämme on suljettu lauantait 23 ja 30.12.2017

Kesäaukioloajat 2017

Varaosamyynti on kesälauantaisin suljettu 1.6. – 15.8.
Arkisin palvelemme teitä normaalisti varaosamyynnissä 7.30 – 17.00 ja korjaamolla 7.30 – 16.00.

Palvelemme teitä varaosamyynnissä lauantaina seuraavan kerran 19.8.

Hyvää Kesää

Uudet kotisivut avattu!

Suomen Kuljetuslaitteen uudet kotisivut on avattu. Tervetuloa tutustumaan sivuihin vanhassa tutussa osoitteessa www.suomenkuljetuslaite.fi sekä tietenkin meihin paikan päälle Vantaan Hakkilaan.

Löydät meidät myös Facebookista!